Automata ajtó

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Automata ajtó

Professzionális automata ajtó rendszerek 2 év garanciával. Toló automata ajtó és üvegportál
kivitelezése. DITEC automata ajtók szaküzlete.

A DITEC Európa legnagyobb automata ajtó rendszereket gyártó cége. A több mint 20 éve Magyarországon is jelenlévő svéd cég kifogástalan, megbízható és minőségi termékeket sorakoztat fel. Éppen ezért cégünk a DITEC automata ajtó rendszereket forgalmazza és telepíti.

DITEC automata ajtó Budapesten a Hűvösvölgyi úton lévő Stop.Shop. Bevásárlóparkban lévő Libri könyvesboltban

Az automata ajtó rendszerek kényelmes megoldást jelentenek bármilyen épített környezetben. A DITEC automata ajtók az otthoni alkalmazástól kezdve, a kisebb üzleteken át egészen a nagyobb intézményekig helyt állnak. Bármilyen helyszínnel harmóniába hozható, köszönhetően az egyedi tervezésnek, a hatalmas választéknak és a rugalmas megoldásoknak.

Komplett üvegportál és automata ajtó hőszigetelt üvegezéssel, egyedi festéssel, Aszódon, a Kossuth L. utca 28 szám alatt

Ezek az automata ajtó rendszerek habár speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, mégis versenyképes árakon lehet hozzájuk jutni. Mindezt alátámasztja, hogy több közintézmény, kórház és elismert cég is a DITEC automata ajtó rendszerek mellett tette le a voksát.

Toló automata ajtó dekorált üvegezéssel egy AGIP benzinkútnál, Dunaharaszti közelében

Mit nyújt Önnek a DITEC? A legkorszerűbb technológiát alkalmazó DITEC automata ajtó nem csak beszerzéskor, hanem használatkor és karbantartáskor is megfizethető, kedvező árfekvéssel rendelkezik. A kiváló légzárása és gyors működése csökkenti az épület fűtésére és hűtésére szánt összegeket.

DITEC automata ajtók és üvegportál egyedi festésel a Betlehem óvodában

A DITEC automata ajtó többféle üvegezéssel készülhet. Alap esetben ragasztott biztonsági vagy kétrétegű edzett, hőszigetelt üvegezéssel készül, de akár golyóálló üvegezés is megvalósítható. Így az Ön dolga csupán mérlegelni, hogy melyik üvegtípus lenne Ön számára a legmegfelelőbb. A DITEC automata ajtók hosszú élettartama, terhelhetősége és erős felépítése biztosítja Önt a megbízható működésről. Éppen ezért cégünk 2 év teljes körű garanciát vállal minden automata ajtóra.

Egyszárnyú toló automata ajtó a Francia Intézetben

Az automata ajtó biztonságos, számos balesetvédelmi megoldás révén óvja az áthaladók épségét. Az ODS akadályérzékelés, a biztonsági fotocella és az aktív infra érzékelők segítik az ajtón áthaladó gyalogosokat. A menekülési vagy épületek kiürítési útvonalán alkalmazott automata ajtó esetében az ANTI-PÁNIK rendszer nyújt megoldást. A speciális kiegészítők pedig a fogyatékkal élők számára könnyíti meg az akadálymentes haladást. Így az automata ajtó valódi megoldást nyújt az akadálymentesítés igényeire is.

DITEC automata ajtó a szálloda iparban - Hotel Regency Suites Budapest

A DITEC automata ajtó magas szintű biztonságát szolgálja az intelligens vezérlés, a beléptető és tűzjelző rendszerhez történő csatlakoztatás és akár a golyóálló üvegezés is. Alkalmazható minden olyan helyen ahol gyors és akadálymentes áthaladás a cél. Kórházak részére automata műtőajtó is készülhet akár rozsdamentes vagy ólombetétes kivitelben is.

Kórházi automatikus ajtó rozsdamentes kivitelben is

Akár fokozottan igénybevett területeken, gyors ajtónyitással, akár a kisebb forgalmú helyeken vagy otthonokban is alkalmazhatóak. A DITEC automata ajtó rendszerek minden esetben biztosítják a gyalogosátjáró forgalomban felmerülő problémákra a megoldást. Az ajtókeret és profilrendszere könnyen társítható az épületek részeihez, így az impozáns megjelenés mellett akár kialakítható komplett üvegportál is. Az automata ajtó bármilyen üvegportál szerkezetbe problémamentesen illeszkedik. Arculatukat a RAL színskála közel 200 színéből választva lehet egyedivé alakítani, de akár fadekor mintázat is kivitelezhető.

DITEC automata ajtó az Istanbul étteremben

Az automata ajtó tökéletesen testre szabva kínálja Önnek a kényelmes, letisztult, elegáns megjelenést, a masszív felépítést és megbízható működést. Cégünk által kínált DITEC automata ajtó rendszerek megfelelnek az EU szabványoknak és az ISO 9001 szerinti legszigorúbb minőségbiztosítási elvárásoknak is.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuKapunyitóSorompóKlíma

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.