Gyorskapu

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Gyorskapu

Feltekeredő PVC gyorskapu rendszerek. DITEC ipari gyorskapu képviselet.
Minőségi DITEC gyorskapuk szerelése, karbantartása és szervize.

A szekcionált ipari kapu mellett a kaputechnika egy speciális szegmense a feltekeredő PVC gyorskapu. Ennek a típusú kapunak a sebessége gyorsabb, mint más ipari kaputechnika megoldások. Számunkra fontos, hogy a feltekeredő gyorskapuk közül is csakis minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink részére. A DITEC márkanév ezeknél a bejáratoknál is a tőle megszokott megbízható, hosszú távon tökéletesen működő termékeket kínálja. A minőségi alapanyagokból készülő, többszörösen tesztelt, hatékonyan és egyszerűen működő DITEC gyorskapu rendszerekkel vásárlóink elégedettségére törekszünk. A Magyarországon már több mint 20 éve jelen lévő márka, számtalan referenciáival alátámasztja kiváló minőséget és megbízhatóságot.

DITEC gyorskapu

A feltekeredő gyorskapu egyre inkább közkedvelt a felhasználói körökben és nem csak gyorsaságából adódóan. A rakodás, szállítás és logisztika megkönnyítésére egyaránt megfelelő megoldást nyújt. A gyorskapu nyitása és zárása rövid ideig tart. Bár a gyorskapu nem hőszigetelt kivitelű, a nagymértékben lecsökkentett légáramlás jelenetős hő megtakarítást eredményez. Emellett védi az épületet a szennyezett levegőből származó kosz bejutásától is.

DITEC gyorskapu egyedi sárga színben

Cégünk a feltekeredő DITEC gyorskapu kínálatában elsősorban a Smart és a Sector típusokat ajánlja. Mindkét típus garantáltan megbízható, terhelhető és maximálisan hatékony. A svéd DITEC folyamatosan törekszik arra, hogy mindig a legkorszerűbb termékeket készítse el. Gyártásuk során különösen fontos, hogy a rendszeres ellenőrzésekkel, gondos odafigyeléssel a legoptimálisabb termék kerüljön a felhasználók elé. A minőségi alapanyag biztosíték arra, hogy a feltekeredő gyorskapu hosszú távú, időjárásálló és strapabíró sajátosságokkal kiemelkedjenek a hagyományos ipari kapuk közül.

SECTOR gyorskapu a TEVA gyógyszergyárban

A DITEC gyorskapu hatékonyan segíti zavartalan logisztikai, áruszállítási és rakodási munkákat. Használatával a munkafolyamatok egyszerűbbek, hatékonyabbak. A feltekeredő gyorskapu legfontosabb tulajdonsága nevéből is adódóan a gyorsasága. A gyorskapu nyitási és zárási sebessége másodpercenként akár 1,8 métert is lehet. Erős felépítése és nagy teljesítményű hajtóműve pedig garancia arra, hogy ezzel a kapu hosszú távon is kielégíti az ipari létesítmények által megkívánt elvárásokat.

DITEC SMART gyorskapu

A DITEC feltekeredő gyorskapu választéka magas színvonalú alapanyagokból készülnek horganyzott és rozsdamentes kivitelben is. A speciális kialakításnak köszönhetően ezek a kapuk olyan épített környezetben is alkalmazhatók, ahol a szokványos ipari kapuk nem. Ezek a bejáratok a magas higiéniai követelményeknek is megfelelnek. Előnye még, hogy nagy forgalmú helyeken, intenzív igénybevétel mellett is maximálisan helyt áll. A gyorskapu biztonságos használatát a rácsukódás elleni védelem és a biztonsági fotocella garantálja. Az általunk kínált feltekeredő gyorskapu használata rendkívül egyszerű, akár távirányítóval, beléptető rendszerrel, húzókapcsolóval vagy induktív hurokkal is kezelhető. Mindezen tulajdonságok a rugalmas, könnyű munkavégzést segítik elő.

SMART RESET gyorskapu

Természetesen ezeknél az ipari gyorskapuknál is fontos szempont a megjelenésük. Biztos lehet abban, hogy bármilyen ipari létesítményhez illő feltekeredő gyorskaput megtalál az általunk forgalmazott termékek között. Így ezek a kapuk a cég arculatához illeszkedve, kiemelkedő technológiával nyújtanak optimális megoldást. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, és segítenek Önnek az épületéhez és az igénybevételhez leginkább megfelelő feltekeredő gyorskapu mellett dönteni.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuKapunyitóSorompóAutomata ajtóKlíma

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.