Kapunyitó

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Kapunyitó

DITEC kapunyitó automatikák 5 év garanciával. Minőségi kapunyitók toló, szárnyas és
garázskapukhoz. DITEC kapunyitó szaküzlet, szerelés és szerviz.

Cégünk nagy tapasztalattal bír a kaputechnika megoldások terén. Termékeink között minden olyan eszköz megtalálható, amely a kapukkal és azok működésével összefügg. Ilyen például a kapunyitó automatika, mely manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezt pedig annak köszönheti többek között, hogy nagyban megkönnyíti a garázsba vagy kertbe való ki- és bejutást. Az általunk forgalmazott kapunyitó automatikák segítségével egyetlen gombnyomással szabaddá válik előttünk az út. Ugyanígy a kapuk zárását is könnyedén, egyszerűen és gyorsan megoldhatjuk. Cégünk által kínált DITEC kapunyitó rendszerek mindegyike magas színvonalú és kiemelkedő minőségű, a legújabb technológiai megoldásokkal készült berendezések, melyek éppen ezért mindig megbízhatóan működnek.

DITEC CROSS kapunyitó tolókapukra

Bár a kapunyitó rendszerek sokasága között nehéz eligazodni, szakértő munkatársaink segítenek megtalálni az igényekhez, a kapuhoz és a működési körülményekhez leginkább megfelelő terméket, mellyel garantáltan elégedett lesz. Ami biztos, hogy a nálunk vásárolható kapunyitó automatikák egytől-egyig a legjobbak közé tartoznak.

DITEC CUBIC süllyesztett kapunyitó szárnyas kapukra

Egy kapunak – különösen az ipari létesítményekben használatos típusoknak – nagy terhelést, napi többszöri nyitás- és zárási folyamatot kell kibírnia. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a kapunyitó motor a lehető leghatékonyabb módon támogassa a kapu üzemelését. A cégünk által forgalmazott kapunyitó motorok bírják a folyamatos használatot, erősek és intenzíven terhelhetők, így bátran ajánljuk őket a forgalmas helyekre, ipari igénybevétel mellé is.

FACIL kapunyitó vastag kapuoszlopok esetén

Ha cégünk egyik kapunyitó technikája mellett dönt, garantáljuk Önnek a hosszú és hibamentes működést, a megbízhatóságot. Hatalmas árukínálattal várjuk, professzionális termékeink között akkor is megtalálja a tökéleteset, ha nem tudja biztosan, mely típus is jelentené a legjobb megoldást. Kollégáink ugyanis sokéves rutinnal felmérik az igényeket és a helyszíni adottságokat, a kapuk típusát, majd javasolják az általuk legmegfelelőbbnek ítélt kapunyitó rendszert.

GLOBE kapunyitó garázskapukra

Bemutatótermünkben a felső kategóriás DITEC kapunyitó technikáival találkozhat. Cégünk elkötelezte magát a kaputechnika területén az egyik legjobbnak számító gyártó mellett, ugyanis a DITEC több évtizedes múltja és egyre nagyobb népszerűsége mutatja, hogy a vásárlóink elégedettek az általunk kínált eszközökkel. Az egyik ok, amiért kedveltté vált hazánkban is a DITEC és kapunyitó motorjai, hogy országos telepítői hálózattal rendelkezik, ez pedig garantálja a pótalkatrészekhez való egyszerű hozzájutást és a gyors szervizszolgálatot.

LUXO kapunyitó nagyméretű szárnyas kapukra

Egy kapunyitó rendszerrel szemben támasztott legnagyobb követelmény a kényelmi funkciók mellett a biztonság. Éppen ezért minden DITEC kapunyitó automatikánk biztonsági fotocellával és akadályérzékelővel van ellátva, így garantálják a rácsukódásos balesetek elkerülését. Emellett a hajtómű önzáró tulajdonsága is rendkívül fontos, hiszen ez gondoskodik arról, hogy áramszünet esetén is biztosítja a kapu zárt állapotát.

OBBI a legnépszerűbb DITEC kapunyitó

Az általunk forgalmazott DITEC kapunyitó rendszerek a kiváló minőség mellett a megjelenésükben is a legjobbat nyújtják. Elegánsak és szinte észrevehetetlenek, illeszkednek a kapuk stílusához. Nézzen szét termékeink között, garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő kapunyitót. Cégünk garázsokhoz, tolókapukhoz, szárnyas kapukhoz, valamint ipari kapukhoz egyaránt kínál megoldásokat. Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk Önnek megtalálni az adott kapu súlyához, méretéhez, az igénybevétel nagyságához és a helyszíni adottságokhoz leginkább illeszkedő kapunyitó automatikát. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, ránk bízhatja a kapunyitó felszerelését, karbantartását és az esetleges javításokat is.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuSorompóAutomata ajtóKlíma

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.