Klíma

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Klíma

Minőségi klíma rendszerek szakemberektől. FUJITSU és FISHER klíma szaküzlet.
Energiatakarékos klíma berendezések szerelése, karbantartása és szervize.

Ma már a legtöbb otthonban megtalálható a klíma berendezés, mely az egyre forróbb nyarakat elviselhetővé tudja tenni, mely által otthonunkban vagy bármilyen helyiségben optimális hőmérsékletet lehet varázsolni. Természetesen klíma és klíma között is van különbség, ám vállalatunk ezen a téren minden elvárásnak megfelelő, igényes kínálatot tud biztosítani az érdeklődők számára.

Klíma

A klíma tulajdonképpen a párolgó folyadék által tudja hűteni környezetét. Az elpárolgott folyadék persze visszakerül a rendszerbe, így ellenőrzött módon folyik a párologtatás. Egy klíma berendezésnek négy fő része van, ezek pedig a kompresszor, ami a körforgást biztosítja, a párologtató, a kondenzátor, ami az elpárolgott folyadék lecsapódásának helye, a kültériben a bordás rész, valamint a fojtás, ami a kondenzátort és a belteret választja el egymástól.

Inverteres klíma az energiatakarékosságért

Minden klíma nagyjából azonos elven működik. Persze felmerülhet a kérdés, hogy ha az alapelv azonos, akkor mi a különbség olcsó és drága klíma között? Nos, nem is kevés különbség van közöttük. A szerkezeti kialakítás, a felhasznált anyagok minősége között lényeges eltérések vannak, illetve a folyamatosan fejlődő elektronikának köszönhetően egyre komfortosabb gépek is megjelennek a piacon. A legfontosabb különbség az energiafelhasználás. A mai modern klímák már elektronikusan vezérlik az adagoló szelepet és a kompresszort. Az adagoló mindig csak annyit adagol ami eltud párologni, a kompresszor pedig csak azzal a sebességgel forog, hogy éppen nulla fok legyen az elpárolgási nyomás. Ez az inverteres klíma. Az inverteres klíma a váltakozó feszültségű hálózatról üzemel.

FISHER klíma rendszerek 6 év garanciával

Egy korszerű inverteres klíma jóval kevesebb áramot fogyaszt, mint a régebbi típusok. Az inverteres klíma akár a fele áramfelvétellel is megelégszik, azonos hűtés vagy fűtés esetén. Az általunk biztosított hatalmas választékban Ön válogathat az egyszerűbb klímák között és megrendelheti a csúcsminőségű, modern eszközöket is.

FUJITSU klíma rendszerek 10 év garanciával

Működése közben természetesen minden klímaberendezés jelentős mennyiségű, a levegőben megtalálható szennyeződést is magába szív. A klíma beltéri egységében éppen ezért szűrők találhatók, melyeknek pontosan az a feladata, hogy kiszűrje a szennyeződéseket. A klíma szakszerű tisztítása megakadályozza, hogy a készülékben bármilyen mikroorganizmusok is megtelepedjenek és azok a levegőbe kerüljenek. A klíma karbantartásának egyik része természetesen a megfelelő működés ellenőrzésére is.

Korszerű klíma a legjobb légtisztító

A klíma helyes üzemeltetése is nagyon fontos ahhoz, hogy megfelelő legyen a hatásfoka. Először is lényeges, hogy csukott ajtó-ablak mellett használjuk, máskülönben csak az utcát hűtjük teljesen feleslegesen. A “klímabetegség” megelőzése érdekében, mint említettük fontos az időnkénti karbantartás, tisztítás, hogy ne kelljen orvoshoz menni. Sokak állítják, hogy nem bírják a légkondicionálót, holott csak arról van szó, hogy túl hűvösre állítják azt be. Gyakori ok még a szakszerűtlen kivitelezésből eredő rossz elhelyezés. Ez gyakran okoz huzathatást. Egy szakértelemmel kiválasztott és szakszerűen felszerelt, korszerű inverteres klíma berendezés esetében ilyen problémák nem fordulnak elő.

FISHER ART klíma elegáns megjelenéssel

Ahhoz persze, hogy Ön valóban olyan klíma berendezést tudjon vásárolni, ami minden elvárásának eleget tesz, mindenképp kérje ki szakértőink véleményét. Hiszen mi mindig állunk rendelkezésére, bármikor fordulhat hozzánk kérdésével, kételyeivel. Segítünk választani színvonalas kínálatunkból és biztos lehet benne, hogy a klíma berendezésével tökéletesen elégedett lesz, az kényelmesebbé teszi mindennapjait!

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuKapunyitóSorompóAutomata ajtó

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.