Redőnykapu

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Redőnykapu

Hőszigetelt redőnykapu ipari környezetbe. TECKENTRUP ipari redőnykapu képviselet.
Automata redőnykapu teljes körű kivitelezéssel.

Cégünk termékei között a Teckentrup ipari redőnykapu is megtalálható. A biztonságos és megbízható működés, a gondos gyártás, a folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően az ipari redőnykapu egyre népszerűbb vásárlóink körében. A német Teckentrup márka garancia arra, hogy az ipari redőnykapu egy jó választás. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően méltán nyerte el a vásárlók elégedettségét. Az általunk forgalmazott redőnykapu minden elvárt követelménynek eleget tesz.

Teckentrup redőnykapu

Az ipari redőnykapu habár egyszerű felépítésű, mégis masszív és terhelhető szerkezet. Ügyfeleink számára kifizetődő megoldást nyújt. Népszerűségét annak köszönheti, hogy nem igényel nagy teret és intenzív igénybevételnek is kitehető. Széleskörű felhasználása még inkább előnyére szolgál. Ez a redőnykapu típus akár ipari létesítményekhez, üzemekhez, de akár kereskedelmi épületekhez, teremgarázsokhoz vagy szervizekhez is ideális választás.

Ipari redőnykapu bármilyen egyedi színben Ipari redőnykapu feltekeredése

Az ipari vállalkozások számos elvárást követelnek meg egy ipari redőnykaputól. A cégünk által forgalmazott ipari redőnykapu minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami nélkülözhetetlen és fontos funkció, ha ipari kapuról van szó. Ilyen például a folyamatos és csendes működés és a kiváló hőszigetelés. Az energiahatékonyság a környezetkímélő PUR habbal érhető el, amit a gyártás alatt duplafalú lamellák közé töltenek, így a legjobb szigetelési eredményt érik el. Az ipari redőnykapu akár 8 méter magasságig és 11 méter szélességig is beszerelhető, így a nagyobb bejáratok lezárása sem jelentenek akadályt.

Ipari redőnykapu extra nagy méretekben is

A speciális követelményekhez mérten a redőnykapu teljesen testre szabható. Így biztos lehet benne, hogy az Ön ipari létesítményéhez megfelelő redőnykapu kerül beépítésre. Az általunk kínált összes ipari redőnykapu legfontosabb tulajdonsága a magas színvonal, ami garantálja vásárlóink megelégedését. A többrétegű szerkezet biztosítja a hosszan tartó működést, a védőlakkal bevont, horganyzott felszín pedig megóvja a kaput az időjárástól.

Redőnykapu lamellák

Az ipari redőnykapu azonban ezen kívül is számos előnnyel rendelkezik. Mivel csekély helyen is elférnek, a szűkebb területekre is könnyedén beépíthetők. Ezeknek a redőnykapuknak a működése könnyű és halk, ezáltal segíti a munkafolyamatok rugalmasságát, valamint biztosítja a dolgozókat a nyugodt környezetről. A redőnykapu kiemelkedő csúszási sajátossággal rendelkezik a megbízható és kopásálló vezetősín révén. Az időjárás-, és fagyásálló gumi lehetővé teszi a kifogástalan záródást és a hőszigetelést. A fényáteresztő ablakok pedig a komfortos munkavégzéshez járulnak hozzá.

Redőnykapu külső szereléssel és esővédő burkolattal

A tőlünk rendelhető ipari redőnykapuk kiemelkedő felszereltsége és technológiája biztosíthatja Önt a megfelelő működésről. A külső formájuk a mai modern létesítményekhez szabhatók. Így tökéletesen a vállalat arculatához illő, egyedi redőnykapu is kivitelezhető. A hatalmas színválaszték, és a többféle felületű lamellák kínálatából Önnek csupán döntenie kell.

Ipari redőnykapu motor és hajtómű

A Teckentrup redőnykapu ideális választás, hiszen kis helyigénye, megbízható működése és egyszerű kezelhetősége mind az ipari létesítményekben zajló munkafolyamatok megkönnyítésére szolgál. Kifogástalan minősége pedig garantálja a hosszú élettartamot. Szakembereink segítenek Önnek a legoptimálisabb döntés meghozatalában és a legjobb redőnykapu kiválasztásában. Bátran keressen fel minket!

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuKapunyitóSorompóAutomata ajtóKlíma

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.