Sorompó

Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
Minőségi garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma. Kiváló kaputechnika és klíma rendszerek.
previous arrow
next arrow
Slider

Sorompó

Automata sorompó rendszerek 2 év garanciával. DITEC sorompó szaküzlet és képviselet.
Minőségi sorompók teljes körű kivitelezése, karbantartása és szervize.

Cégünk termékeinek választékában a sorompó is helyet kap. A mi sikerünk az általunk forgalmazott készülékek mellett, vásárlóink elégedettségéből adódik. Számunkra fontos, hogy olyan sorompó rendszereket kínáljunk ügyfeleink részére, amelyek mind-mind a legjobb minőségű anyagokból készültek és megbízhatóan működnek hosszú távon is. Vállalatunk a DITEC gyártmányú sorompót kínálja Önnek, mely védjegye több termékünknek is. A gyártótól megszokott magas színvonal miatt döntöttünk mi is a DITEC sorompó mellett.

Sorompó

Ezek a sorompók a vásárlók igényeihez mérten kivitelezhetők. Ügyfeleink megkapják általuk azt a magas szintű, megbízható terméket, mely teljes mértékben kielégíti a tőle elvárt követelményeket. A gondos tervezés és a precíz gyártás garantálja, hogy ezek a DITEC sorompó nagy forgalmú helyeken, folyamatos igénybevétel esetén is hatékonyan működnek hosszú ideig. A sorompó olyan területeken nyújt maximális megoldást, ahol a beáramló gépjármű forgalmat ellenőrizni kell.

Parkoló rendszer és DITEC sorompók a Hungexpo Zrt-nél

A DITEC sorompók abszolút alkalmasak ennek a feladatnak az elvégzésére. Amellett, hogy hatékonyan működnek, gyors mozgásuknak köszönhetően rugalmasabbá teszik a forgalom haladását. Ezeknek a készülékeknek a kapunyitási folyamata csupán 2-3 másodperc. Az általunk forgalmazott sorompók mindegyike hatékonyan működőképes hosszú éveken át. A nagy terhelhetőség a masszív és teherbíró szerkezetüknek köszönhető. Akár napi akár ezer nyitást és zárást is elvégezhetnek. A sorompók gyors nyitási sebessége lehetővé teszi a gépjárművek zavartalan haladását.

DITEC sorompók intenzív igénybevételre

A DITEC sorompók mindegyike minőségi alapanyagokból, gondosan ellenőrzött gyártás alatt készül el, teljes mértékben megfelelve a legszigorúbb előírásoknak. A teljes sorompó valamint az alumínium hajtóműház is időjárásálló, biztosan nem rozsdásodnak be.

DITEC sorompók a Béres Gyógyszergyár Zrt-nél

A biztonság szerepe a sorompók működése kapcsán is lényeges elvárás. A DITEC sorompók biztonsági fotocellával egészülnek ki, amelyek teljesen kizárják a rácsukódásos balesetek eshetőségét. Az önzáró hajtómű pedig biztosíték arra, hogy egy esetleges áramszünet esetén a sorompó zárva tartson.

DITEC QIK sorompók

A sorompók vezérlése intelligens irányítással történik. Kibővíthetők, ezáltal beléptető vagy fizető parkoló rendszer részeiként is alkalmazhatók. A könnyű kezelhetőség senki számára nem jelenthet akadályt, a sorompók vezérlése egyszerű feladat. Mint minden általunk forgalmazott terméknél, úgy a sorompóknál is fontos szerepet kap a külső design. Elegáns, lekerekített sarkokkal és lágy élekkel lettek tervezve, így megjelenésükben is vásárlóink megelégedését gyarapítják.

QIK80 sorompó akár 8 méteres karral is

A DITEC sorompó maximálisan kielégítik a sorompóktól elvárt követelményeket. Gyors, megbízható és biztonságos működésük és könnyű kezelhetőségük révén méltán váltak népszerűvé a felhasználók körében. Használatuk megkönnyíti és rugalmassá teszi a napi feladatokat.

DITEC sorompók nyitás közben

A cégünk által forgalmazott és felszerelt sorompó rendszereket előszeretettel alkalmazzák különböző területeken, legyen szó például üzemi létesítményekről, közintézményekről vagy társasházakról. A DITEC sorompó mindenhol megállja a helyét. A fizető parkoló rendszerek részeként is hatékony megoldást nyújtanak.

DITEC sorompó és fizető parkoló rendszer a LUMNICZER SÁNDOR kórházban Kapuváron

A sorompós fizető parkoló rendszer számos előnnyel bír. Az üzemeltető nem csak egy szimpla sorompó rendszert kap. A fizető parkoló rendszer üzemeltetése folyamatos bevételt biztosít, és rövid idő alatt behozza az árát.

Ha professzionális sorompó vagy fizető parkoló rendszer kialakítását tervezi, hívjon minket. Munkatársaink felmérik a helyszíni adottságokat és segítenek Önnek a legmegfelelőbb sorompó kiválasztásában. Ha fontos Önnek a minőség és a hosszú távú megbízhatóság, akkor a legideálisabb választás a DITEC sorompó.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapuKapunyitóAutomata ajtóKlíma

Alarm & Automatic System Kft – VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.

Hozzászólások lezárva.