Garázskapu

Minőségi garázskapu, kiváló hőszigeteléssel. DITEC és ECOTOR garázskapu szaküzlet.
Igényes garázskapu szerelés és automatizálás, rövid határidővel.

Cégünk termékválasztékéban a minőségi garázskapuk is kiemelt szerepet kapnak. Kínálatunkban megtalálható a két legnépszerűbb hazai szekcionált garázskapu márka. Cégünk a DITEC és az ECOTOR garázskapu rendszerek legszélesebb választékát kínálja. Ha Önnek fontos a kiváló hőszigetelés, az elegáns megjelenés és a hosszú élettartam, akkor jó helyen jár. Kiamagasló hőszigetelésű garázskapu rendszereink jelentősen csökkentik az épület hőleadását és így a fűtés költségeit. A mai energiaárak mellet ez komoly megtakarítést eredményez.

Fehér garázskapu bordás mintázattal

Nálunk több min tízféle mintázat, harmincféle fadekor és kétszáz színből választhat. Így biztos lehet benne, hogy megtalálja köztük az Önnek legjobban tetsző garázskaput. Tegye szebbé otthonát! Válasszon széles kínálatunkból. A szekcionált garázskapuk többféle sínvezetéssel készülnek. Így mindig kiválasztható az épület adottságainak és az igényeknek legjobban megfelelő. Munkatársaink pedig segítségére lesznek a kiválasztásban, szakmai tanácsokkal, helyszíni felméréssel és tervezéssel.

Kazettás garázskapu egyedi festéssel

Az elegáns megjelenésű ECOTOR és a DITEC garázskapu rendszerek legfőbb előnye a kiváló hőszigetelés mellett a biztonságos használat és a hosszú élettartam. Ez a vásárlás csak egyszeri, de bőven megtérülő befektetés. Nálunk kiemelten fontos szempont a biztonság. Ezért az általunk kínált garázskapu szekciók kialakítása nem teszi lehetővé az ujjak véletlen becsípődését. Így a használatuk egyszerű és biztonságos. Minden általunk kínált szekcionált garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető zuhanás gátlóval is. Így maximális a biztonság. Gondoskodunk a kényelméről is. A felső kategóriás DITEC garázskapu nyitó, távirányítású automatika mindig megbízhatóan és biztonságosan nyitja és zárja garázskapuját. Rácsukódás ellen az akadályérzékelő funkció véd, mely kiegészíthető biztonsági fotocellával is. Válassza a minőséget és a garázskapu tegye szebbé az Ön otthonát is.

További termékeink

Ipari kapu - Redőnykapu - Gyorskapu - Kapunyitó - Sorompó - Automata ajtó - Klíma

Alarm & Automatic System Kft - VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.