Gyorskapu

Feltekeredő PVC gyorskapu rendszerek. DITEC ipari gyorskapu képviselet.
Minőségi DITEC gyorskapuk szerelése, karbantartása és szervize.

A szekcionált ipari kapu mellett a kaputechnika egy speciális szegmense a feltekeredő PVC gyorskapu. Ennek a típusú kapunak a sebessége gyorsabb, mint más ipari kaputechnika megoldások. Számunkra fontos, hogy a feltekeredő gyorskapuk közül is csakis minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink részére. A DITEC márkanév ezeknél a bejáratoknál is a tőle megszokott megbízható, hosszú távon tökéletesen működő termékeket kínálja. A minőségi alapanyagokból készülő, többszörösen tesztelt, hatékonyan és egyszerűen működő DITEC gyorskapu rendszerekkel vásárlóink elégedettségére törekszünk. A Magyarországon már több mint 20 éve jelen lévő márka, számtalan referenciáival alátámasztja kiváló minőséget és megbízhatóságot.

DITEC gyorskapu

A feltekeredő gyorskapu egyre inkább közkedvelt a felhasználói körökben és nem csak gyorsaságából adódóan. A rakodás, szállítás és logisztika megkönnyítésére egyaránt megfelelő megoldást nyújt. A gyorskapu nyitása és zárása rövid ideig tart. Bár a gyorskapu nem hőszigetelt kivitelű, a nagymértékben lecsökkentett légáramlás jelenetős hő megtakarítást eredményez. Emellett védi az épületet a szennyezett levegőből származó kosz bejutásától is.

DITEC gyorskapu egyedi sárga színben

Cégünk a feltekeredő DITEC gyorskapu kínálatában elsősorban a Smart és a Sector típusokat ajánlja. Mindkét típus garantáltan megbízható, terhelhető és maximálisan hatékony. A svéd DITEC folyamatosan törekszik arra, hogy mindig a legkorszerűbb termékeket készítse el. Gyártásuk során különösen fontos, hogy a rendszeres ellenőrzésekkel, gondos odafigyeléssel a legoptimálisabb termék kerüljön a felhasználók elé. A minőségi alapanyag biztosíték arra, hogy a feltekeredő gyorskapu hosszú távú, időjárásálló és strapabíró sajátosságokkal kiemelkedjenek a hagyományos ipari kapuk közül.

SECTOR gyorskapu a TEVA gyógyszergyárban

A DITEC gyorskapu hatékonyan segíti zavartalan logisztikai, áruszállítási és rakodási munkákat. Használatával a munkafolyamatok egyszerűbbek, hatékonyabbak. A feltekeredő gyorskapu legfontosabb tulajdonsága nevéből is adódóan a gyorsasága. A gyorskapu nyitási és zárási sebessége másodpercenként akár 1,8 métert is lehet. Erős felépítése és nagy teljesítményű hajtóműve pedig garancia arra, hogy ezzel a kapu hosszú távon is kielégíti az ipari létesítmények által megkívánt elvárásokat.

DITEC SMART gyorskapu

A DITEC feltekeredő gyorskapu választéka magas színvonalú alapanyagokból készülnek horganyzott és rozsdamentes kivitelben is. A speciális kialakításnak köszönhetően ezek a kapuk olyan épített környezetben is alkalmazhatók, ahol a szokványos ipari kapuk nem. Ezek a bejáratok a magas higiéniai követelményeknek is megfelelnek. Előnye még, hogy nagy forgalmú helyeken, intenzív igénybevétel mellett is maximálisan helyt áll. A gyorskapu biztonságos használatát a rácsukódás elleni védelem és a biztonsági fotocella garantálja. Az általunk kínált feltekeredő gyorskapu használata rendkívül egyszerű, akár távirányítóval, beléptető rendszerrel, húzókapcsolóval vagy induktív hurokkal is kezelhető. Mindezen tulajdonságok a rugalmas, könnyű munkavégzést segítik elő.

SMART RESET gyorskapu

Természetesen ezeknél az ipari gyorskapuknál is fontos szempont a megjelenésük. Biztos lehet abban, hogy bármilyen ipari létesítményhez illő feltekeredő gyorskaput megtalál az általunk forgalmazott termékek között. Így ezek a kapuk a cég arculatához illeszkedve, kiemelkedő technológiával nyújtanak optimális megoldást. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, és segítenek Önnek az épületéhez és az igénybevételhez leginkább megfelelő feltekeredő gyorskapu mellett dönteni.

További termékeink

Garázskapu - Ipari kapu - Redőnykapu - Kapunyitó - Sorompó - Automata ajtó - Klíma

Alarm & Automatic System Kft - VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.