Sorompó

Automata sorompó rendszerek 2 év garanciával. DITEC sorompó szaküzlet és képviselet.
Minőségi sorompók teljes körű kivitelezése, karbantartása és szervize.

Cégünk termékeinek választékában a sorompó is helyet kap. A mi sikerünk az általunk forgalmazott készülékek mellett, vásárlóink elégedettségéből adódik. Számunkra fontos, hogy olyan sorompó rendszereket kínáljunk ügyfeleink részére, amelyek mind-mind a legjobb minőségű anyagokból készültek és megbízhatóan működnek hosszú távon is. Vállalatunk a DITEC gyártmányú sorompót kínálja Önnek, mely védjegye több termékünknek is. A gyártótól megszokott magas színvonal miatt döntöttünk mi is a DITEC sorompó mellett.

Sorompó

Ezek a sorompók a vásárlók igényeihez mérten kivitelezhetők. Ügyfeleink megkapják általuk azt a magas szintű, megbízható terméket, mely teljes mértékben kielégíti a tőle elvárt követelményeket. A gondos tervezés és a precíz gyártás garantálja, hogy ezek a DITEC sorompó nagy forgalmú helyeken, folyamatos igénybevétel esetén is hatékonyan működnek hosszú ideig. A sorompó olyan területeken nyújt maximális megoldást, ahol a beáramló gépjármű forgalmat ellenőrizni kell.

Parkoló rendszer és DITEC sorompók a Hungexpo Zrt-nél

A DITEC sorompók abszolút alkalmasak ennek a feladatnak az elvégzésére. Amellett, hogy hatékonyan működnek, gyors mozgásuknak köszönhetően rugalmasabbá teszik a forgalom haladását. Ezeknek a készülékeknek a kapunyitási folyamata csupán 2-3 másodperc. Az általunk forgalmazott sorompók mindegyike hatékonyan működőképes hosszú éveken át. A nagy terhelhetőség a masszív és teherbíró szerkezetüknek köszönhető. Akár napi akár ezer nyitást és zárást is elvégezhetnek. A sorompók gyors nyitási sebessége lehetővé teszi a gépjárművek zavartalan haladását.

DITEC sorompók intenzív igénybevételre

A DITEC sorompók mindegyike minőségi alapanyagokból, gondosan ellenőrzött gyártás alatt készül el, teljes mértékben megfelelve a legszigorúbb előírásoknak. A teljes sorompó valamint az alumínium hajtóműház is időjárásálló, biztosan nem rozsdásodnak be.

DITEC sorompók a Béres Gyógyszergyár Zrt-nél

A biztonság szerepe a sorompók működése kapcsán is lényeges elvárás. A DITEC sorompók biztonsági fotocellával egészülnek ki, amelyek teljesen kizárják a rácsukódásos balesetek eshetőségét. Az önzáró hajtómű pedig biztosíték arra, hogy egy esetleges áramszünet esetén a sorompó zárva tartson.

DITEC QIK sorompók

A sorompók vezérlése intelligens irányítással történik. Kibővíthetők, ezáltal beléptető vagy fizető parkoló rendszer részeiként is alkalmazhatók. A könnyű kezelhetőség senki számára nem jelenthet akadályt, a sorompók vezérlése egyszerű feladat. Mint minden általunk forgalmazott terméknél, úgy a sorompóknál is fontos szerepet kap a külső design. Elegáns, lekerekített sarkokkal és lágy élekkel lettek tervezve, így megjelenésükben is vásárlóink megelégedését gyarapítják.

QIK80 sorompó akár 8 méteres karral is

A DITEC sorompó maximálisan kielégítik a sorompóktól elvárt követelményeket. Gyors, megbízható és biztonságos működésük és könnyű kezelhetőségük révén méltán váltak népszerűvé a felhasználók körében. Használatuk megkönnyíti és rugalmassá teszi a napi feladatokat.

DITEC sorompók nyitás közben

A cégünk által forgalmazott és felszerelt sorompó rendszereket előszeretettel alkalmazzák különböző területeken, legyen szó például üzemi létesítményekről, közintézményekről vagy társasházakról. A DITEC sorompó mindenhol megállja a helyét. A fizető parkoló rendszerek részeként is hatékony megoldást nyújtanak.

DITEC sorompó és fizető parkoló rendszer a LUMNICZER SÁNDOR kórházban Kapuváron

Asorompós fizető parkoló rendszer számos előnnyel bír. Az üzemeltető nem csak egy szimpla sorompó rendszert kap. A fizető parkoló rendszer üzemeltetése folymatos bevétlet biztosít, és rövid idő alatt behozza az árát.

Ha professzinális sorompó vagy fizető parkoló rendszer kialakítását tervezi, hívjon minket. Munkatársaink felmérik a helyszíni adottságokat és segítenek Önnek a legmegfelelőbb sorompó kiválasztásában. Ha fontos Önnek a minőség és a hosszú távú megbízhatóság, akkor a legideálisabb választás a DITEC sorompó.

További termékeink

Garázskapu - Ipari kapu - Redőnykapu - Gyorskapu - Kapunyitó - Automata ajtó - Klíma

Alarm & Automatic System Kft - VPMTT kaputechnika, automata ajtó és klíma rendszerek.

Magas minőségű és korszerű garázskapu, ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, kapunyitó, sorompó, automata ajtó és klíma berendezések. Teljes körű szolgáltatás: helyszíni felmérés és szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőség iránt elkötelezett kaputechnika szakemberek.